FALI ÓRAWebmester7596

Fali óra

javítás

A falióra a legszebb és leglátványosabb dísze lehet a lakásnak, ha szépen karbantartják. Rendszeres időközönként azonban érdemes órásmesterrel ellenőriztetni falióránk állapotát, meghibásodás esetén pedig szükségessé válik a falióra javítása.

Falióra

A falióra szerkezete a hosszú évek használata alatt elpiszkolódik, és – ami a nagyobb gondot jelenti- kikopnak a csapágyai, elkopnak a falióra alkatrészei. Ezeket a hibákat gondos javítással és karbantartással, illetve felújítással ki lehet javítani. Én a Nagypapámtól (és Mesteremtől) megtanultam a falióra javítás minden csínját-bínját, hogy hogyan kell szakszerűen, precízen elvégezni a munkafolyamatokat. A falióra javítás nem csupán a falióra szerkezetének szerelését jelenti. Ide tartozik minden, a faliórán elvégzett karbantartási és felújítási munka, a tisztítás – olajozás műveletétől kezdve, a törött vagy hiányzó alkatrészek javításáig vagy pótlásáig, és természetesen maga a falióra javítás, amennyiben az meghibásodik.

A falióratok karbantartását, felújítását (a hiányzó, törött darabok pótlását, politúrozását) szakértő, tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkező műbútorasztalosra bízzuk.

Fali óra javítással kapcsolatban keresse Hidvéghy László órást a kapcsolatok menüpontban található elérhetőségen.

A fali óra javításra 1 év garanciát vállalunk!